0

Košík

Čo raz viac z nás si obľubuje a uprednostňuje udržateľný životný štýl a taktiež, výber ekologických dekorácií do svojich domovov.  Ako jedna z najlepších volieb do interiéru sa stáva nástenná výzdoba, ktorá predstavuje drevené tabuľky, väčšinou s textom. Ľudia si tieto drevené tabuľky radi vešajú na stenu svojich príbytkov alebo aj na vonkajšiu časť svojich vchodových dverí, kde volia nápis rodinný, vtipný a trefný alebo vlastný text, ktorý je pre rodinu žijúcu v dome trefný a v niečom ich spája.

Drevo je hmatateľné, trvácne a, čo je dôležité, je šetrné k životnému prostrediu, preto budeme svedkami nárastu nositeľných drevených výrobkov, keďže všetci zápasíme s účinkami klimatických zmien a potrebou udržateľného tovaru. Ale hoci je to životne dôležité a všetci chceme prispieť svojou troškou, drevo je v skutočnosti úžasný materiál, ktorý možno použiť na výrobky, ktoré môžeme nosiť. Existuje toľko druhov, farieb a tvarov, že žiadne dva kusy dreva nie sú nikdy rovnaké. Akýkoľvek výrobok z dreva teda bude jedinečný ako vy.

O mnohých druhoch dreva sa tiež vraví, že majú liečivú silu, duchovný význam a ďalšie výhody.

Okrem ekologickej vlastnosti, drevené tabuľky predstavujú štýl, pretože je vhodná do každej miestnosti domu alebo bytu, pretože sa vyznačuje trefným textom, pre každého obyvateľa vášho útulného príbytku, ďalšie plus drevených tabuliek je, že budú trendom ešte mnoho ďalších rokov.

Svoj domov si teda môžete zariadiť jednoducho a štýlovo zároveň. Stačí sa pozrieť na stránku https://www.laskavetabulky.sk/ , kde si určite každý z vás príde na svoje. AK by sa tak aj nestalo, v ponuke tu je aj možnosť vyrobenia drevenej tabuľky s vaším vlastným textom. Láskavé tabuľky sú radosť nie len pre vás, ale aj pre vašich blízkych, na ktorých vám záleží. Obdarujete ich výnimočným darčekom, ktorý vyjadrí vašu náklonnosť, lásku alebo vďaku. S takýmito drevenými tabuľkami svojím blízkym darujete kúsok seba, zároveň spríjemníte domov majiteľa a vždy keď sa na drevenú tabuľku pozrie, pripomeniete sa mu a privodíte mu krásny pocit a skrášlite deň.

Drevené tabuľky s vlastným textom
sú vhodné pre každého z vašich blízkych ako darček. Na našej stránke nájdete drevené tabuľky pre vašu mamičku, babičku, sestričku, bračeka ale aj pre vášho otecka a dedka. 😊 Ako sme povedali, pre každého. Taktiež aj pre kamarátku alebo kamaráta.

Ponúkame vám rýchle doručenie do 3 pracovných dní a pred tým vám bez problémov zhotovíme grafický dizajn do 24 hodín zdarma. Tabuľka je tvorená 4mm preglejkou, na ktorej je nalepený kvalitný papier s tlačenou grafikou. Na vrchu tabuľky sú dve dierky, cez ktoré sa prevlečie špagát na prevesenie. Formáty drevených tabuliek sú A4 alebo A3.

Drevené tabuľky vieme personalizovať, tak aby boli obe strany spokojné. Drevené tabuľky s vaším vlastný textom, venovaním alebo menom, nie je pre nás žiaden problém.

Drevené tabuľky na dekoráciu vrchnej steny pre domácnosť

Zaujíma vás, ako vyzdobiť tie prázdne steny vo vašom dome a premeniť ich na priestor majestátnosti? Prázdna stena je plátno s nespočetnými možnosťami a s niekoľkými zmenami a doplnkami môže z vášho domu urobiť domov. Tu je niekoľko kreatívnych tipov, ktoré môžu vyzdvihnúť váš vkus a osobnosť a zvýšiť štýlový kvocient vašich stien.

Nástenné dekorácie pre obývaciu izbu

Veľké umelecké diela

Umenie priťahuje pozornosť, takže nechajte veľký kus umeleckého diela alebo maľby ozdobiť steny vašej obývačky. Môžete si vybrať abstraktnú maľbu alebo ísť na minimalistickú čiernobielu fotografiu, ktorá dodá stene estetický nádych, čo je jeden z najlepších nápadov na dekoráciu veľkej steny pre obývaciu izbu.

Použitie zvislého priestoru

Či už ste bibliofil alebo nie, plávajúce police sú trendom a sú najlepším spôsobom, ako prepožičať charakter svojim prázdnym stenám. Vďaka tomu bude váš domov vyzerať vkusne a kultivovane.

Pridanie prispôsobenej galérie

Vytvorenie galérie obrázkov na drevenej stene dekoračné nápady dávajú stenám nepredvídateľnú osobnosť. Vystavujte fotografie, zarámované plagáty, maľby alebo dokonca závesy na stenu. Zakrytie celej steny dodáva stene expanzívny vzhľad a kontinuitu od stropu po podlahu.

Zvýraznite steny tapetou

Chcete niečo jednoduché a elegantné? Vyberte si tapetu na výraznej stene a oživte priestor v priebehu niekoľkých minút. Funguje úžasne dobre pre menšie obývacie izby a je najlepším nápadom na prízvuk obývacej izby.

Kov ako dekor stien

Mosadzná plastika dokáže rýchlo premeniť nudnú obývaciu izbu na majstrovské dielo a vytvára jedinečný dekor stien.  Vyberte si farebnú paletu, ktorá je upokojujúca a podľa témy obývacej izby získate osviežujúcu atmosféru.

Zaveste zrkadlo

Zrkadlá môžu spôsobiť, že akýkoľvek priestor bude vyzerať krásne. Okrem toho odrážajú svetlo a vaša obývacia izba vyzerá priestrannejšie, ako je. Môžete si vybrať zrkadlá akejkoľvek veľkosti a stále môžu vylepšiť estetiku.

Exteriérové nápady na dekoráciu stien 

Kvetinový laserom rezaný nástenný dekor

Jedná sa o sadu dvoch kusov identického vonkajšieho dekoru vyrobeného z tepaného železa pomocou laserom rezaných tradičných nálepiek. Dodáva exteriéru staromódny, ale sofistikovaný vzhľad.

Dekor na stenu s nápisom

Jedná sa o trendový vonkajší dekor stien s písmenami z liateho kovu v bronzovej alebo hnedej farbe s čiernymi akcentmi. Písmená sú v strede a horná a dolná časť sú zdobené rôznymi motívmi.

Návrhy sprejových farieb

Toto je dekorácia steny, ktorá robí vaše umenie pomocou farebnej farby v spreji.

Kvetinový nástenný dekor

To dáva očarujúci, ale rustikálny vzhľad. Môžete použiť kvetináče alebo použiť vázu s čerstvými kvetmi medzi kovovými tyčami na tehlových stenách.

Nápady na balkónovú stenu

Použite svetlú farbu

Preneste farbu a textúru pomocou jasnej farebnej farby na svoju výraznú stenu. Použite kontrastný nábytok, aby bol pôsobivejší.

Použite nástenné kvetináče

Rastliny sú nevyhnutnosťou na každom balkóne a nemusia byť na podlahe, najmä ak máte málo miesta. Použite kvetináče alebo použite konzoly na upevnenie kvetináčov na stenu.

Pridanie nástenných políc

Ak chcete väčšiu flexibilitu v tom, čo chcete pridať, vyberte si police namiesto kvetináčov. Stále ich môžete používať na rastliny a ľahko ich presúvať.

Kríkmi

To je ďalší spôsob, ako pridať rastliny na steny. Ak používate horolezcov, ako sú rastliny peňazí, poskytuje podporu pri lezení a rozprestieraní sa po stene.

Umelý obklad trávy

Vytvorte zelenú stenu s umelou trávou. Môže sa použiť na úplné zakrytie steny alebo jej časti.

Prázdna stena vyzerá nudne, ale pomocou vyššie uvedených tipov; Môžete priniesť štýl na každý centimeter steny a vytvoriť teplo vášho domova, pretože svoj príbytok krásne zútulnite.

Naša ponuka drevených tabuliek