0

Košík

Valentín sa nám blíži a ty nevieš čo svojej polovičke darovať na Valentína?

Máme pre teba zopár rád ako tento problém jednoducho vyriešiť.

  1. Degustácia vína

Tento originálny valentínsky darček je určený pre páry. Vďaka nemu môžete mať aj vy pekného Valentína plného rôznych chutí vína a príbehov spojených s romantikou. Degustáciu môžete spojiť s dobrou večerou a prespaním v romantickom kaštieli alebo apartmáne spojeným s wellness pobytom.

  1. Naušnice

Darček v podobe šperku povie viac ako slová. Naušnicami nič nepokazíte, najlepšie ak vyberiete naušnice k danej tematike, teda naušnice v tvare srdce.

  1. Parfum

Svoju polovičku určite potešíte parfumom ktorý na nej obyčajne cítite a veľmi vám voní, v predajniach s parfumami vám určite poradia šikovné asistentky.

  1. Peňaženka

Nosia ju až do zodratia. 😊 Ak ste svojmu drahému nedarovali peňaženku pod stromček, valentín je skvelý čas, kedy venovať svojmu milému peňaženku. Pozor! Nezabudnite do nej vložiť drobné a svoju fotku.

  1. Láskavé tabuľky

Láskavé tabuľky vám pomôžu vyjadriť vašu náklonnosť, lásku alebo vďaku tým, na ktorých vám záleží. Zároveň zveľadia príbytok majiteľa a vždy keď sa na láskavú tabuľku pozrie, pripomeniete sa mu a slová, ktoré ste mu takto darovali mu prinesú ten krásny pocit ako v deň darovania. Preto je to ideálny darček práve na valentína.

 

Zdroje:

https://www.laskavetabulky.sk/produkt/darcekova-drevena-tabulka-dakujem-vlci-mak/

https://sk.pinterest.com/pin/502995852117937359/

https://sk.pinterest.com/pin/61572719896931392/

https://www.klenota.sk/Nausnice-Diamanty/Nausnice-srdiecka-s-diamantmi-14686?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wahfeFLjiFcSciaVEkXIOkxgUeVb23r2gZo84TxqNjNANV-dNGCHFysaAnrvEALw_wcB

https://www.trendhim.sk/cierna-ergonomicka-kozena-penazenka-jasper-p.html?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wagVWfdxzhjYfeFO48pFIkn0-P9YLLC1gQxU1JSZjMn-a4xYVQtxgcoaAkBPEALw_wcB#full-gallery

https://www.notino.sk/chloe/chloe-parfemovana-voda-pre-zeny/p-67469/?gclid=Cj0KCQiArt6PBhCoARIsAMF5wajTFo7ZhKjr_cGMnBgpEGZUd4CyMEwTQGxnVhbYB6GvqK84GITSfLgaAmBsEALw_wcB